Cybersource Visa Solution - prihvatite plaćanje lako

Ponudite vašim kupcima opciju za plaćanje na vašem sajtu koja im najviše odgovara. Fleksibilno i bezbedno commerce rešenje za svaki dan!
alta-solutions-cybersource

Način plaćanja koji najviše odgovara vašim klijentima

Sa Cybersource-om možete ponuditi vašim klijentima njihov željeni način plaćanja, uključujući kreditne kartice, debitne kartice, bankovne transfere, eNovčanike (Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay, Alipay, PayPal, WeChat) i mnoge druge.

Svi načini plaćanja sa jednom platformom

Od doživljaja plaćanja prilagođenog korisniku do automatizovane zaštite od prevara, lake integracije do 24/7 podrške, ova platforma ima sve što vam je potrebno za inovacije i povećanje poslovanja.

Globalno plaćanje

Uzimajući u obzir inovacije i bezbednost, postoji rešenje za globalna plaćanja koje može pomoći vašoj kompaniji da prima plaćanja preko različitih kanala i ujedno čuva važne podatke i smanjuje mogućnost prevara.

Rešenje je zasnovano na digital-first pristupu, koji podrazumeva način razmišljanja koji je usmeren ka primenjivanju konstantnih inovacija u cilju zadovoljenja očekivanja i potreba kupaca.

Prihvatanje plaćanja

Prihvatite popularne načine plaćanja širom sveta (kreditne kartice, debitne kartice, bankovne transfere, eNovčanike – Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay, Alipay, PayPal, WeChat). Modularno rešenje koje vam pružamo podržava transkacije pomoću samo jedne integracije.

Upravljanje prevarama

Nabavite potrebne alate i pomoć stručnjaka kako biste smanjili mogućnost prevare i prihvatili više verodostojnih porudžbina na različitim kanalima.

Sigurnost plaćanja

Čuvajte osetljive podatke van mreže i postavite bezbednost kao prioritet pri plaćanju karticama. Ovo rešenje vam donosi smanjenu izloženost riziku.

Rešenja za objedinjenu e-trgovinu

Prepoznajte i uslužite klijente na različitim kanalima pružajući im izuzetnu uslugu.

Podrška vašoj strategiji plaćanja

Podržani metodi plaćanja

Cybersource podržava mnogobrojne metode plaćanja.

Kartice predstavljaju najučestaliji i najpopularniji način plaćanja. Cybersource omogućava vašim korisnicima plaćanje svim većim internacionalnim kreditnim i debitnim karticama i velikim brojem regionalnih i lokalnih kartica.

podržane-kartice

Alternativni način plaćanja koji postaje sve popularniji – BNPL predstavlja metod plaćanja koji omogućava korisnicima da rasporede iznos kupovine kroz određeni vremenski period.

alta-solutions-cybersource-rešenje-kupite-sada-platite-kasnije

Digitalni novčanici su metod plaćanja koji čuva informacije plaćanja kupca za brzo i bezbedno plaćanje u aplikaciji, na telefonu ili na veb sajtu.

alta-solutions-cybersource-rešenje-digitalni-novcanici

eNovčanici

eNovčanici su takođe brz i bezbedan metod plaćanja. Ono što ih razlikuje od digitalnih novčanika jeste to što pored čuvanja podataka vezanih za plaćanje, čuva se i unapred učitani novac koji se koristi za plaćanje.

alta-solutions-cybersource-rešenje-eWallets

Ovaj metod podrazumeva direktan transfer sa jednog na drugi račun u banci.

alta-solutions-cybersource-rešenje-onlajn-bankovni-transferi

Za trgovce

Rešenja za plaćanje
  • Pristup dodatnim uslugama, uključujući globalni obračun poreza, periodični obračun i još mnogo toga

  • Čuvanje osetljivih podataka za plaćenje u sigurnom Visa centru podataka

  • Borba protiv prevare pomoću automatizovanog skrininga

  • Prihvatanje plaćanja online, uživo i preko mobilnih uređaja širom celog sveta

Za programere

Alati potrebni za integraciju
  • VR iskustvo sa uzorkom koda za stotine slučajeva korišćenja plaćanja

  • SDK za 6 programskih jezika

  • Klijentske biblioteke za vodeće programerske platforme

  • Robusni i intuitivni API za sve vrste plaćanja

Integracije

Cybersource poseduje i mnogobrojne tehnološke partnere sa globalnim platformama. Ukoliko posedujete i neke od njihovih globalnih platformi, integracija je veoma jednostavna.
alta-cybersource-integracije
KONTAKTIRAJTE NAS