BigCommerce - ecommerce rešenje za novo doba

Izgradite online poslovanje i unapredite internet prodaju uz rešenje koje je spremno za sve uz fleksibilnost Open SaaS tehnologije.

Budućnost internet prodaje je vaša

Sve više kompanija pokreće ili proširuje svoje online poslovanje, što je rezultiralo tržištem za e-trgovinu koje je prepuno i kontinuirano raste. Borba za pažnju potencijalnih kupaca je najvažnija, kao što je važno imati pravu platformu koja nema tehničke nedostatke i nepredviđene probleme koji vas mogu sprečiti da povećate i skalirate svoje poslovanje. BigCommerce Enterprise je posebno napravljen za rast i pruža moćne performanse uz niske ukupne troškove. BigCommerce rešenje je projektovano da poboljša iskustvo kupovine, ubrza izlazak na tržište, smanji troškove, poboljša poslovnu agilnost i smanji rizike.

Vaš ecommerce neće imati nikakva ograničenja

Fokusirajte se na inovacije i razvoj vašeg brenda — sve po nižim ukupnim troškovima vlasništva u odnosu na druge vodeće ecommerce platforme.

Ostvarite vaše vizije pomoću platforme koja je napravljena za rast internet prodaje

BigCommerce Enterprise donosi inovacije uz pomoć kojih ćete uvek biti ispred konkurencije i na vrhuncu e-trgovine. Sa najboljim rešenjima i funkcionalnostima koja su integrisana u samo rešenje, BigCommerce Enterprise je jedna od najagilnijih i raznovrsnijih platformi za internet prodaju koja:
  • U osnovi uključuje sve alate za jednostavno skaliranje sistema i platforme.
  • Ima više od 600 verifikovanih i odobrenih aplikacija koje omogućavaju trgovcima jednostavan rast i napredak.
  • Poseduje veoma moćne API-je koji omogućavaju jednostavno povezivanje sa vašim internim sistemima (ERP, OMS, WMS) i prilagođavanje platforme vašim potrebama
  • Povezana je na vrhunske CMS i DXP sisteme koji vam omogućavaju kreiranje najboljeg korisničkog iskustva.

Open Saas tehnologija

Open SaaS tehnologija vam daje fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja korisničkog iskustva i prilagođavanja vašim potrebama bez promene platforme. Takođe ne morate da brinete o ručnom instaliranju zakrpa, ažuriranja itd. jer BigCommerce to radi umesto vas. Sa drugim SaaS rešenjima, trgovci rizikuju da budu trajno vezani za softverski paket određenog dobavljača ili da budu ograničeni na svoju gotovu funkcionalnost. U otvorenom sistemu (open-source), možete povezati pojedinačne delove poput slaganja kockica, stvarajući arhitekturu koja je prilagođena vašim potrebama.

Fokusirajte se na rast internet prodaje, ne na složenost sistema

Upoznajte fleksibilnu, Open SaaS platformu koja donosi novu eru ecommerce-a. Istražite neograničene mogućnosti za Implementaciju, Inovacije i Rast.

Implementacija

Započnite implementaciju sa velikim brojem integrisanih opcija koje vam daju neophodnu osnovu.

“BigCommerce je napravio najveći napredak i iskorak u odnosu na druge platforme u funkcionalnostima kao što su multi-currency i headless tehnologije.”
ANTONIO KALEB,
ECOMMERCE ARCHITECT, LARQ

Inovacije

Pretvorite želje u stvarnost sa fleksibilnošću Open SaaS tehnologije.

“BigCommerce je pouzdana platforma, od pokretanja, jako malo vremena trošimo na održavanje a skoro uopšte na rešavanje problema, što oslobađa vreme za poboljšanje naše onlajn prodaje.”
KABEER CHOPRA CO-FOUNDER AND CPO, BURROW

Rast

Jednostavno povećavajte vašu prodaju i funkcionalnosti bez kompleksnosti koje vas sprečavaju u tome.

“Na BigCommerce-u sada imamo izuzetno agilno okruženje koje se može brzo promeniti i prilagoditi kako bi zadovoljilo naše poslovne potrebe i potrebe tržišta koje kupac diktira.”
MARK HOPKINS
CHIEF INFORMATION OFFICER, SKULLCANDY

Poređenje investicije u ecommerce rešenje

On premise ili PaaS ecommerce rešenje

Kod ovakvih rešenja velika količina energije, vremena i novca se troši na održavanje, razvoj i ažuriranje same platforme. Nakon toga najveći deo resursa troši održavanje, hosting i podrška, dok se najmanje resursa troši i ulaže u elemente ecommerce rešenja koji donose unapređenja u prodaji a to je razvoj novih funkcionalnosti i korisničkog iskustva.

Poređenje investicije u ecommerce rešenje

BigCommerce Open SaaS rešenje

U slučaju BigCommerce-a kao platforme za ecommerce, zbog Open SaaS tehnologije na kojoj je izgrađen najviše svojih resursa ćemo moći da posvetimo upravo razvoju novih fukncionalnosti, razvoju boljeg korisničkog iskustva i povećanju stope konverzije. Elementi kao što su licence, ažuriranja, ispravljanje grešaka, hosting, bezbednost i još mnogo toga su fundamentalno sređeni u rešenju i trgovac nema nikakvih aktivnosti niti brige o njima.

UKOLIKO ŽELITE DA SAZNATE VIŠE O BIGCOMMERCE REŠENJU ZA INTERNET PRODAJU PIŠITE NAM