MILOŠ MILOŠEVIĆ

SEO Specialist

MILOŠ MILOŠEVIĆ - KLJUČNA POSLOVNA ZNANJA I ISKUSTVO

  • Miloš Milošević je specijalista u oblastima :
  • Miloš je iskusni SEO stručnjak sa 3+ godine iskustva, posedujući efikasne strategije i alate za povećanje angažovanosti, saobraćaja i prodaja.
  • On se izdvaja svojim ekspertizama u pravljenju prilagođenih SEO strategija koje su u skladu sa poslovnim ciljevima klijenata.
  • Specijalizovan je za određivanje ključnih reči i strategija koje pružaju jasne i čvrste smernice za poboljšanje vidljivosti na Google pretrazi.
  • Miloš ima iskustva u različitim segmentima biznisa kao što su moto oprema, pet industrija, nameštaj, sportska oprema, usluge itd.
  • Miloš ima iskustva sa međunarodnim poslovanjem na polju SEO-a, poslovao je u Ujedinjenom Kraljevstvu, Švedskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Sloveniji, Hrvatskoj itd.

Pitali smo Miloša kako vidi poziciju Alta Solutions tima na tržištu

Sa više godina iskustva u oblasti SEO-a, uveren sam da naša znanja i sposobnosti mogu unaprediti svaku vrstu poslovanja. U mogućnosti smo da vam ponudimo pragmatična i stručna SEO rešenja koja će podstaći rast vaše prodaje i profita. Naša metodologija, koja obuhvata široki spektar aspekata vašeg biznisa i konkretno se bavi izazovima sa kojima se suočavate, pruža optimalna rešenja za vaše poslovanje i vidljivost na Google pretraživaču.

KLJUČNE OBLASTI POSLOVANJA

NAŠI KLIJENTI

Oni su nam ukazali svoje poverenje:

DA LI IMATE

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa biznis konsaltingom, strateškim konsaltingom, menadžment konsaltingom, operativnim konsaltingom, razvojem internet prodaje, digitalnim marketingom, SEO optimizacijom i izradom sajtova pišite nam i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.