IVICA ĐURIĆ

E-commerce & Digital Specialist

IVICA ĐURIĆ - KLJUČNA POSLOVNA ZNANJA I ISKUSTVO

  • Ivicina karijera duga je više od 15 godina, i obuhvatala je više pozicija u organizacionim delovima logistike i finansija , od junior pozicija do pozicija direktora sektora logistike. Fokus njegovog iskustva baziran je na procese skladišne i transportne logistike, WMS, i optimizaciju procesa.
  • Ivica ima iskustva u različitim segmentima biznisa: sportska oprema, nameštaj, auto-industrija.
  • Ima iskustva sa međunarodnim biznisom, poslovao je sa kompanijama u Bosni i Hercegovini,  Hrvatskoj, Bugarskoj, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori i Albaniji.

Pitali smo Ivicu kako vidi poziciju Alta Solutions tima na tržištu

Alta Solutions tim čine zaposleni sa dugogodišnjim i relevantnim iskustvom, dok sa druge strane mlade kolege koje dolaze čine sinergiju tima dovoljno mladom da sam ubeđen da dugoročno na tržistu Srbije, regiona i šire možemo da  pružimo značajan i jedinistven doprinos kompanijama koje žele postati e-commerce lideri u svojim oblastima, pružajuži im podršku u sferama biznis konsaltinga i digital marketinga.

KLJUČNE OBLASTI POSLOVANJA

NAŠI KLIJENTI

Oni su nam ukazali svoje poverenje:

DA LI IMATE

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa biznis konsaltingom, strateškim konsaltingom, menadžment konsaltingom, operativnim konsaltingom, razvojem internet prodaje, digitalnim marketingom, SEO optimizacijom i izradom sajtova pišite nam i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.