DRAGAN ILIĆ

Business Development Manager

DRAGAN ILIĆ - KLJUČNA POSLOVNA ZNANJA I ISKUSTVO

  • Dragan Ilić ima 4 godine godina iskustva u oblasti prodaje, finanijske analize, kordinisanjem maloprodajem u 4 zemlje.
  • Njegova karijera napredovala je od pozicije kordinatora maloprodaje u Srbiji, menadžerskih pozicija u prodaji, gde je pokazivao odlične rezultate.
  • Više od 3 godine je bio na vodećim pozicijama u studentskim organizacijama i bio deo timova koji su organizovali različite svetske poznate sajmove i konferencije kao što su TEDx, Career Days, ITkonekt,…
  • Proaktivan i timski orijentisan uvek fokusiran na postizanje ciljeva
  • 3 odlike koje ga najbolje opisuju su: Odgovornost, analitičnost i fleksibilnost

Pitali smo Dragana kako vidi poziciju Alta Solutions tima na tržištu

Alta Solutions razume potrebe mladih stručnjaka da pokažu svoje znanje i energiju, samim tim menadzment je na vreme prepoznao potrebu rada sa njima gde ih kroz svaki projekat aktivno uključuje, kako operativno tako i u procese donosenja odluka. U pitanju je mlada firma koja poseduje kombinaciju razlicith profila zaposlenih sve sa ciljem da unapredi biznis svojih partnera, razvije svoj biznis kroz nova tržišta.

KLJUČNE OBLASTI POSLOVANJA

NAŠI KLIJENTI

Oni su nam ukazali svoje poverenje:

DA LI IMATE

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa biznis konsaltingom, strateškim konsaltingom, menadžment konsaltingom, operativnim konsaltingom, razvojem internet prodaje, digitalnim marketingom, SEO optimizacijom i izradom sajtova pišite nam i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.