BRANKO KRSMANOVIĆ

Business Development Manager

BRANKO KRSMANOVIĆ - KLJUČNA POSLOVNA ZNANJA I ISKUSTVO

Brankova karijera traje više od 16 godina i obeležena je nizom visokih menadžerskih uloga koje ističu njegovu ekspertizu i liderstvo.Tokom svoje karijere bio je fokusiran na operativni razvoj kao i na povećanje tržišnog udela kompanija u kojima je bio angažovan. Imao je priliku da radi sa kompanijama u Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori, Bugarskoj i Hrvatskoj, donoseći regionalnu perspektivu i bogato raznoliko iskustvo.

Koristeći svoje veštine izgradnje odnosa i preduzetnički duh, Branko konstantno prevazilazi očekivanja klijenata. Vodi ih ka postizanju visokih performansi i izuzetnih poslovnih rezultata. Njegov pristup kombinuje strateško razmišljanje s praktičnim stavom, osiguravajući da se svakodnevne operacije i dugoročni strateški ciljevi usklade sa potrebama poslovanja.

Kao osoba koja razmišlja unapred, Branko je uvek usmeren ka sledećem izazovu i prihvatajući promene pozicionira se prema tome.

Njegovo veliko iskustvo i sposobnost prilagođavanja različitim kulturnim i poslovnim pejzažima čine ga dragocenim resursom.

Pitali smo Branka kako vidi poziciju Alta Solutions tima na tržištu

Alta Solutions tim čine zaposleni sa dugogodišnjim i relevantnim iskustvom, dok sa druge strane mlade kolege koje dolaze čine sinergiju tima dovoljno mladom da sam ubeđen da dugoročno na tržistu Srbije, regiona i šire možemo da  pružimo značajan i jedinistven doprinos kompanijama koje žele postati e-commerce lideri u svojim oblastima, pružajuži im podršku u sferama biznis konsaltinga i digital marketinga.

KLJUČNE OBLASTI POSLOVANJA

NAŠI KLIJENTI

Oni su nam ukazali svoje poverenje:

DA LI IMATE

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa biznis konsaltingom, strateškim konsaltingom, menadžment konsaltingom, operativnim konsaltingom, razvojem internet prodaje, digitalnim marketingom, SEO optimizacijom i izradom sajtova pišite nam i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.