B2Metric je...

B2Metric platforma je zasnovana na veštačkoj inteligenciji i mašinskom učenju i omogućava marketing, analitičkim i CRM timovima da bolje razumeju trendove i ponašanje korisnika. Zadatak B2Metric platforme je da omogući brendovima da predviđaju i analiziraju ponašanje korisnika preko više kanala (web sajtovi, mobilne aplikacije društvene mreže, offline, itd.)

Partneri

B2Metric je partner sa više od 400 kompanija iz različitih industrija širom sveta, uključujući globalne lidere kao što su Insider, Allianz, AVIS, Turk Telekom, Media Markt, MetLife, Zurich.

Akcioni uvidi iz vaših podataka

 • Beskrajna integracija

  B2Metric se može integrisati sa beskrajnim izvorima, uključujući baze podataka koje najviše koristite.

 • Predikcija odlaska korisnika

  Optimizujte svoje strategije zadržavanja predviđanjem odlaska korisnika i preduzimanjem preventivnih mera.

 • Optimizacija kampanja

  Usavršite marketinške strategije koristeći uvide zasnovane na podacima kako biste poboljšali performanse, ciljnu grupu, personalizaciju i optimizaciju budžeta.

 • Mikro-segmentacija korisnika

  Kategorizujte korisnike u različite grupe na osnovu ponašanja, karakteristika i preferencija kako biste omogućili ciljani marketing.

 • Hiper-personalizacija

  Pružite jedinstvena korisnička iskustva optimizovanjem dodirnih tačaka i prilagođavanjem marketinških napora.

O B2Metric su rekli...

Uticaj na biznis

B2Metric je dokazao svoju sposobnost da značajno smanji odlazak korisnika za do 27% i poboljša metrike rasta za preko 400 brendova širom sveta. Korišćenjem napredne prediktivne analitike, preduzeća mogu uštedeti značajnu količinu novca godišnje kroz optimizovane marketinške strategije, poboljšano zadržavanje korisnika i unapređenu operativnu efikasnost.

B2Metric tehnologija

B2Metric koristi kombinaciju algoritama mašinskog učenja, uključujući nadgledano i nenadgledano učenje, za analizu velikih skupova podataka. Tehnike kao što su regresiona analiza, stabla odluke i neuronske mreže se koriste za predviđanje ponašanja korisnika i odlaska. Platforma je dizajnirana da kontinuirano uči i prilagođava se novim podacima, osiguravajući da predikcije ostanu tačne i relevantne tokom vremena.

Zašto izabrati B2Metric?

Dokazani rezultati: Naša platforma je pomogla preduzećima da smanje odlazak korisnika za do 27% i poboljšaju metrike rasta.

Napredna tehnologija: Koristimo najmodernije algoritme mašinskog učenja da bismo pružili tačne i korisne uvide.

Beskrajna integracija: Besprekorno se integrišite sa raznim izvorima podataka kako biste dobili celovit pogled na putovanje vaših korisnika.

Platforma usmerena na korisnika: Naša platforma je dizajnirana da bude intuitivna i laka za upotrebu, čak i za one koji nisu stručnjaci za podatke.

Da li je integracija B2Metric-a sa postojećim alatima laka?

Apsolutno! Naša platforma je dizajnirana za glatko iskustvo.

Šta je sa sigurnošću naših podataka?

Budite sigurni; sigurnost nam je najviši prioritet. Koristimo industrijske sigurnosne protokole.

Kontaktirajte nas

Transformišite svoje poslovanje uz B2Metric-ovu prediktivnu analitiku vođenu veštačkom inteligencijom. Kontaktirajte nas kako biste zakazali demo i videli kako vam možemo pomoći da optimizujete putovanje vaših korisnika i podstaknete rast.